Guest Book

Write a new entry in the Guest Book

 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
47 entries.
Hi Mads, this is Rossella, the librarian at Parawai, NZ
I apologise for intruding in your holiday time, but I just wanted to really thank you for your wonderful concert on Sunday in Thames. It was such a treat, I still feel so happy from it; you have also introduced me to Oscar Peterson whom I didn't know and I'm loving listening to now.
I absolutely loved the jazz pieces, but I also didn't know it was possible to make organ music fun, and that's what you do with all your twists and latin music influences, it was all so much fun and such a pleasure to listen to.
Your girls were wonderful too, they sang like angels, I was so impressed with Freja leading the verses and both of them looking so at ease doing it.
Anyway, I really wanted to tell you this right after the concert, but as I didn't manage to, so I thought of writing to you instead about how much I liked your music.
I wish you and your lovely family a wonderful Christmas and and really good holidays.
Rossella
Kære Mads og resten af kvintetten
Tusind tak for en fantastisk koncert i Egeris kirke sidste søndag. Jeg hørte så mange positive kommentarer til koncerten fra publikum. Super musikalitet, super stemning og super lyd. Det gik lige i hjertet. Du kan virkelig noget med at skrive salmemelodier i samarbejde med de mange gode digtere vi har, og kvintetten understøtter udtrykket perfekt.
Atter en gang tak og hils resten af bandet. Jeg håber vi får lejlighed til at gentage successen.

Jens Bøgestrand
Organist i Egeris kirke.
Vi har lige haft den store fornøjelse at høre Mads Granum og hans kvintet i Hunseby kirke. Det var en oplevelse i særklasse, hvor vi hørte nye salmer på fantastiske melodier. Der var improvisationer og stående klapsalver. Der var en helt fantastisk stemning, og mange gav udtryk for at være "tanket op" med nyt livsmod, da de forlod koncerten. Musikken giver nyt mod og håb ind i en urolig og usikker tid. Det var verdensklasse og kan varmt anbefales.
Sognepræst Gitte Sylvest Larsen i Hunseby
Mads
For over to år siden klikket jeg meg inn på noe jeg syntes lød fint inne på facebook. Det var du som spilte orgel på «Den signede dag» sammen med Ricco Victor på perkusjon. Da var jeg solgt.

Videre klikket jeg meg inn på kvintetten. Jeg lyttet og ble mer interessert. Dermed gikk jeg inn på hjemmesiden deres, så over arrangementer og fant en konsert i Simeons kirke i København.

Jeg ringte til kusina mi og spurte om hun ville være med på tur til Køben. Det ville hun. Og vi dro på konsert og gjorde avtale med deg om å holde konsert i hjembygda vår når dere skulle ut på Norgesturne.

Dermed ble det konsert med Mads Granum Kvintet i Feiring kirke den 24. september, i grunnlovsbygda Eidsvoll. Det hadde vi ventet på i ett år, fordi første forsøk ble avlyst på grunn av pandemien, men nå ble det endelig konsert! Og konserten dere holdt i den vesle bygda vår var vanvittig fin og stemningsfull.

Dere presenterte de vakreste melodier med nydelige klanger og flotte improvisasjoner. Alt fra det vare og forsiktige til det lekne og morsomme. Takk!
Vi ønsker dere tilbake ved en seinere anledning.

Mvh
Karin Melby Bjørnstad
organist i Feiring og Langset kirker
Kjære Mads
Takk for en super konsert i Åssiden kirke den 25. sept 2021. Det var ikke bare en nytelse rent musikalsk, men samspillet mellom de lyriske tekstene og de kreative jazzarrangementene gav oss en sterk åndelig opplevelse. Dere leverte rett og slett en tankevekkende og inspirerende konsert av svært høy kunstnerisk kvalitet.

Vi takker for samarbeidet og håper at dine melodier blir kjent og brukt i Norge. Mange av de danske salmetekstene er nå tilgjengelig også i norsk språkdrakt.
Velkommen tilbake til Drammen ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen,
Dag Kaspersen
Sokneprest i Åssiden menighet

Get Newsletter