Du spør mig om håbet - Folkekirkens Nødhjælp 100 år

Lige da corona var ved at forlade vores hverdag - og nyhedsstrøm - kom krigen i Ukraine med voldsom styrke. Den påvirker os alle og har mange skræmmende perspektiver, som man ikke har lyst til at tænke til ende...

Lisbeth Smedegaard Andersen og jeg, har skrevet en ny sang/salme om "håbet". Den har vundet sangkonkurrencen i anledningen af 100 års jubilæet for Folkekirkens Nødhjælp. Hvis du har lyst til at høre/spille/synge den, så kan noderne findes meget nemt via dette link. https://www.noedhjaelp.dk/vaer-med/100aar/jubilaeumssang

"Du spør mig om håbet" har en utrolig stærk tekst. Man kan ikke synge den uden at blive dybt berørt, specielt ikke i denne tid.

For mig er håbet - og troen på, at vi kan gøre en forskel - en vigtig drivkraft til handling i den ydre fysiske verden. Men det er også et helt essentielt element i vores indre liv. Uden håbet kommer afmagten og ligegyldigheden til at dominere. Så bliver livet en nedadgående spiral, hvor vi lader stå til, i stedet for en opadgående spiral hvor vi rækker ud, og bliver den bedst mulige udgave af os selv.

Mads 18.3.2022
mads digital download 2

 


MADS GRANUM.  -  OVERBYS ALLE 44  2500 VALBY  -  +45 26822684  - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.