NYHEDER

Her i efteråret kan I hver søndag opleve en ny musikvideo på Youtube og Facebook fra det nye album "Stille eksplosioner" med Mads Granum Kvintet.

De sidste par år er bl.a. gået med at komponere og arrangere 10 nye melodier til tekster af Ida Auken, Lisbeth Smedegaard Andersen, Iben Krogsdal, Christiane Gammetoft-Hansen, m.fl.  Før sommerferien var vi i studiet for at indspille. Og denne gang har vi haft stjerne-cellisten Julie Tandrup Kock med.

Vi fejrer udgivelsen med releasekoncert i Lindevang Kirke fredag 19. november kl. 20 og glæder os utrolig meget til at præsentere de nye salmer og sange for jer. Lyt med her på siden.

Mads 11. sep. 2021

Se mere

Meget er sket siden sidst jeg skrev et blogindlæg. Vi skulle have indspillet album i februar med kvintetten, men jeg testede positiv for corona ugen forinden og det hele blev udskudt til juni. 

Til gengæld fik jeg nogle spændende nye jobs tilbudt her i foråret. Jeg har lagt Hollywood strygere oven på 'Det Kgl. Kapel' til den store Hobitten forstilling, som er i Dyrehaven hele sommeren. Kort tid derefter blev jeg spurgt, om jeg ville medvirke på 'Spillemand på en taggryg' på teateret i Maribo. Der er jo så nu. 

Jeg har også spillet til Johannes Møllehaves bisættelse sammen med Michala Petri og Kaya Brüel. Stor oplevelse på alle måder. Kaya sang blandt andet 'Vi trækker streger'.

6. juni 2021

Se mere

I dag er en meget stor dag for mig! Den nye Højskolesangbog er netop udkommet, og søreme om jeg ikke har fået tre melodier med. Oven i købet i fint selskab med tre af de helt store danske salmedigtere. At komme med i sangbogen over dem alle, er noget man kun kan drømme om, men nu er det så blevet til virkelighed for mig. Den har en lang smuk tradition, som jeg er meget stolt og beæret over at være blevet en del af.

Salmerne er: Vi trækker streger (Johannes Møllehave), Lyset vælder ind i verden (Holger Lissner) og De milde vinde en forårsnat (Lisbeth Smedegaard Andersen).

Mads 12. nov. 2020

Se mere

It has been a while since I played my last concert. Corona came in the way. But I have enjoyed the extra free time and spend a lot of hours behind the piano - practising and composing. For me it has been an absolut blessing to have all this extra time, even though my royale gig of playing at the 80 th. birthday party for our Queen Magrethe got cancelled. I also had a jazz tour canceled and a lot of Mamma Mia shows. That is just how it is...

At the moment I´m looking very much forward to September where I will be on a little tour in Norway with 4 concerts. For more information check my calendar above or Facebook.

Stay safe - Mads 20.7.20

Se mere

Nu er det så forbi for denne gang. Jeg er netop hjemvendt efter min tredje Linie 3 turne og høj på gode oplevelser. Det er stadigvæk en kæmpe fornøjelse at være på landevejen med dette fantastiske hold:-) I år har vi spillet 22 velbesøgte koncerter over hele landet, og publikum har taget godt imod os overalt.

Rigtig god jul og godt nytår til jer alle!

Mads 22. dec. 2019

Se mere

I slutningen af september optrådte jeg sammen med min gode ven Ricco, til verdens eneste "Jazz and Pipeorgan" Festival. Den ligger i Chelyabinsk tæt ved Uralbjergene i Rusland (der var nu ganske fladt, der hvor vi var).

Det var en kæmpe oplevelse. Vi blev modtaget som stjerner, fik taget billeder med publikum og skrev autografer på folks billetter efter koncerten.

Om 2 år er jeg inviteret til at lave en lille turne i Rusland, det glæder jeg mig meget til. Jeg håber på at kunne tage familien med næste gang, og få set lidt mere af landet. Det er fantasisk privilegium at rejse rundt i verden med sin egen musik.

Mads 11. okt. 2019

Se mere

På søndag kan jeg høres på P1 til jazz højmesse fra Simeons Kirke på Nørrebro. Her er jeg i godt selskab med Regitze Glenthøj og Thomas Ovesen.

I øjeblikket kæmper jeg med at lære russisk til min forestående rejse til Chelyabinsk. Jeg er inviteret til at optræde med mine rytmiske orgelstykker til en Jazz & Pipeorgan festival. Jeg håber på, at kunne introducere koncerten på russisk, så jeg har lidt travlt med at få gloserne på plads.

 Og så kan jeg ikke lade være med at være lidt stolt over den flotte anmeldelse vi fik i Sjællandske Medier efter koncert til Sorø Jazzfestival. Læs mere under fanen "News". "Det var dybt, det var smukt, det var nyskabende".

 Mads 24.8.2019

Se mere

I denne uge har jeg arbejdet med at skrive musik til den nye Højskolesangbog, som udkommer næste år. Det foregik på et seminar sammen med en række dygtige komponister og tekstforfattere, som alle var blevet inviteret af sangbogsudvalget. Om det lykkes at få noget med ved jeg først om et halvt års tid, men spændende var det.

En anden nyhed er, at jeg er blevet inviteret til Rusland for at give koncert til efteråret med min rytmiske orgelmusik. Jeg skal optræde i Chelyabinsk nord for Kazaksthan til Jazz and Pipeorgan Festival. Det er stort for mig og jeg glæder mig vildt!

 

Mads 24. maj 2019

 

 

Se mere

Så er der godt nyt til alle jer, som streamer musik. Alle vores 4 album er nu tilgængelige for streaming.

Julen i år er for en gangs skyld stille og rolig for mit vedkommende. Det passer mig SÅ GODT. Efter 12 år i træk med juleturneer, er der for engangs skyld ro på til at være børnefamiliefar for vores 3 dejlige unger. Næste år går det dog løs igen med Linie 3´s juleshow, hvilket også skal blive sjovt! Jeg kan i øvrigt høres til Nytårskoncert i Københavns Domkirke lørdag 29. december kl. 12. God jul og godt nytår til jer alle :-)

Mads 5. dec. 2018

Se mere

I de seneste par måneder har jeg kunnet glæde mig over fine anmeldelser af nodehæftet "Rytmisk Kirkemusik" og albummet "Med favnen fuld af kærlighed". Her er et uddrag:

"Aldeles levende og elegant" Berlingske, "Det syder og swinger" Organist.org, "Fremragende udført" Doks, "10 nye salmer af nogle af tidens bedste salmedigtere" Kristeligt Dagblad. 

Det er utrolig dejligt for mig, at musikken er blevet så varmt modtaget. Der har været en lang tilblivelsesproces forud, hvor jeg flere gange har spurgt mig selv, hvad i alverden jeg havde gang i, og om det overhovedet ville have nogen interesse for folk. Så tak til jer alle for roserne og jeres feedback, det giver fornyet energi!

Mads 3. maj 2018

Se mere

Den seneste måneds tid har jeg spillet CHESS i Tivolis koncertsal. En musical som jeg altid har drømt om at spille keyboard i.

Men nu er det blevet tid til Vinter Jazz. Det markerer vi i Mads Granum Kvintet med festlig RELEASEKONCERT og RECEPTION i Lindevang Kirke på Frb. 25. feb. kl. 16. Der er gratis entré, og vi håber på en fyldt kirke :-)

I 2018 glæder vi os til at komme rundt i hele landet til mere end 20 koncerter. Se den samlede oversigt her på siden.

Vel Mødt! Mads 14. februar 2018

Se mere

2017 var et meget produktivt år med udgivelse af 10 nye jazzsalmer, 8 nye rytmiske orgelpræludier og 6 tilhørende korsatser. Musikken har fået en overvældende modtagelse, langt ud over hvad jeg havde forventet.

Orgelpræludierne er blevet købt af organister i USA, New Zealand, Australien, Schweiz, England, Norge og Danmark. Salmerne har fået en rørende modtagelse i forbindelse med vores ugentlige videolancering på Facebook igennem hele efteråret.  Nu glæder vi os til at præsentere musikken live i kirker, på jazzklubber og lign.

Inden vi når dertil har jeg dog lige en måned som keyboardspiller på Chess i Tivolis Koncertsal, hvilket jeg glæder mig meget til.  Og så skal jeg være far for 3. gang lige om lidt :-)

Mads 8. januar 2018

Se mere

I morgen er en stor dag for mig. 1. december udkommer et nodehæfte, som har været længe undervejs. Det indeholder al musikken fra vores nye jazzalbum "Med favnen fuld af kærlighed", både som klaversatser og 6 korsatser. Med derudover er der også 8 nye rytmiske orgelpræludier. Det hele bliver fyldt op af videolanceringer på Facebook og Youtube.  Nodehæftet og CD kan købes samlet her på siden "Buy CD" samt på noder.dk og via Norsk Musikforlag, Oslo.

Glædelig jul til alle!

De bedste hilsner,

Mads 30. november 2017

Se mere

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere mit 4. album i egen navn. "Med favnen fuld af kærlighed" er titlen både på en dåbssalme jeg komponerede i 2013 og titlen på det nye album.

Udgivelsen rummer 10 nye jazzsalmer med mine melodier til tekster af nogle af Danmarks bedste salmedigtere i nyere tid. 

Det hele er blevet fuldt op af ugentlige musikvideoer på youtube og facebook. Her nærmer vi os 100.000 visninger og 10.000 afspillede videominutter. Albummet kan købes her på hjemmesiden sammen med vores tidligere udgivelser.

Mange glade hilsner, Mads 1. nov. 2017

Se mere

Jeg har haft fornøjelsen af at sætte melodi til 10 nye jazzsalmer med tekst af Johannes Møllehave, Lisbeth Smedegaard Andersen, Iben Krogsdal, Christiane Gammeltoft-Hansen, Hans Anker Jørgensen, Holger Lissner, Simon Grotrian m.fl. De er inspillet på nyt album med Mads Granum Kvintet, som udkommer 1. nov. 2017 under titlen "Med favnen fuld af kærlighed".

Sideløbende bliver musikken lanceret på 10 musikvideoer på Youtube og Facebook. Én video hver søndag startende i dag, hvor I kan høre et lille interview med Johannes Møllehave om hans fantastiske salme "Vi trækker streger". I den forbindelse håber jeg I vil finde min helt nye side: facebook.com/MadsGranumMusic

Mads 17. sep. 2017

 

 

Se mere

Regitze Glenthøj: vokal, Mads Hansen: saxofon, Mads Granum: piano & kirkeorgel, Thomas Ovesen: kontrabas, Ricco Victor: trommer.

Vi laver jazzkoncerter i kirken med nye salmer og kendte salmeklassikere. Hør desuden kirkeorglet spille jazz og få historier bag om musikken. I "Gæstebogen" kan du læse om, hvad andre koncertarrangører har sagt om os. Til højre på siden her, kan du se og høre musikeksempler.

Bedste hilsner,

Mads 24. februar 2017

Se mere

I slutningen af januar havde mit kor, Vocalicious, den store fornøjelse, at indvie Royal Arena for Kronprinsen, en håndfuld ministre og 400 andre. Vi var de aller første til at optræde på dette fantastiske sted. En stor oplevelse for os alle.

Foråret byder på rytmiske orgelkoncerter, cdindspilning med John Høybye en håndfuld shows med Thomas Eje og en række af mine egne projekter.

Til sommer udkommer Kirkesangbogen med bl.a. min dåbssalme. Under "NODER" kan du finde korsats, becifringsudgave, lyd m.m.

Mads 20. februar 2017

 

Se mere

2017 er blevet skudt i gang med en nytårskoncert i går, for en fyldt Søborg Kirke med min jazz kvintet. Det var et fantastisk samarbejde mellem Gladsaxe Jazzklub og Søborg Kirke, som gjorde koncerten mulig.

Der er kommet lidt mere ro på nu, oven på en meget travl juleturne med 21 koncerter med Per Nielsen suppleret med shows med Thomas Eje og mit arbejde i Lindevang Kirke. Næste jul bliver holdt på landevejene med Linie 3 og Glæsels orkester, hvilket jeg glæder mig meget til.

Med ønske om et fredeligt 2017, som er en del mere i balance end det foregående år, vil jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår.

9. januar 2017

Se mere

Kære Alle
Så er vi i gang med vores traditionsrige juleturne - Christmas Time 2016!
Vi glæder os til - for 11. år i træk - at spille kirkekoncerter rundt i landet med denne fantastisk hyggelige trio. Vi spiller en række af kendte julemelodier med flere overraskelser undervejs.
I år spiller vi 21 koncerter, hvoraf to er på Alsion med Bobo Moreno som gæstesolist.
Holdet er det gode gamle:  Per Nielsen - trompet, Alexandru Radu - violin, Mads Granum - keyboard

Billetter

Mads 23. november 2016

Se mere

3 dejlige måneder har vi haft i Ilulissat. Masser af tid til familien, til oplevelser i naturen, til at lære at bage rugbrød, spille Chopin Etuder, optræde med Bachs Toccata og Fuga og slappe af. Det har været en stor, stor oplevelse. Vi har set hvaler, kørt på hundeslæde, haft ungerne med på 12 km. vandretur i fjeldet og løbet orienteringsløb, sejlads i isfjorden. Alt sammen sideløbende med Irenes arbejde på hospitalet og mit lille job i den smukke lokale Zions Kirke.

Nu venter et efterår med rytmiske kirkekoncerter, jobs med Thomas Eje, koncert med Vocalicious og den traditionsrige juleturne med Per Nielsen.

Mads 5. august 2016

Se mere
mads digital download 2

 


MADS GRANUM.  -  OVERBYS ALLE 44  2500 VALBY  -  +45 26822684  - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.